• image 2
  • image 2
Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer infomatie ok
loading...

Sunparks blijft vooralsnog voor dagrecreatie gesloten

Sunparks volgt de aanbevelingen van de aangewezen gezondheidsinstanties en de ontwikkeling van het coronavirus nauwgezet. Op basis van de laatste ontwikkelingen blijft het zwembad gesloten voor dagrecreanten en is deze enkel open voor onze gasten die op het park verblijven.

Ook andere vormen van dagrecreatie, en zo ook kinderfeestjes, zijn vooralsnog niet mogelijk. Sunparks focust zich voor nu specifiek op het zo goed en veilig mogelijkheid aanbieden van verblijven, waarbij we naast de ontwikkelingen op de parken, ook die vanuit de overheid en gezondheidsinstanties in de gaten blijven houden.


Reeds gekochte tickets kunnen worden omgeboekt naar een nieuwe datum door contact op te nemen met de parken wanneer deze weer geopend zijn voor dagrecreatie. Houd hiervoor deze website goed in de gaten. De tickets blijven geldig tot 1 jaar na de heropening van het park. 


Onze excuses voor het ongemak.


Voor verdere informatie over, en boekingen van verblijven op een van onze parken verwijzen we u graag door naar sunparks.be.


Aquafun

Waterpret beleeft u het hele jaar door in het subtropisch zwemparadijs Aquafun. Hier beleeft de hele familie urenlang waterplezier. Roetsj van de glijbaan, trotseer de wilde golven van het golfslagbad. Of laat u meevoeren door de waterversnellers. Ook baby's en peuters beleven dolle pret in het baby- en kinderbad.

Al eens een kijkje nemen?


Bekijk hier onze virtuele tour


  • Roetsj razendsnel door de Black Hole glijbaan, een donkere glijtocht met licht- en geluidseffecten
  • In het golfslagbad hebt u het gevoel in zee te zijn.
  • Laat u meevoeren door de stroming van de waterversnellers.


RESERVEER NU


Ontdek Kempense Meren

video