• image 2
  • image 2

Dagje Sunparks

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer infomatie ok
loading...

Het zwembad van Sunparks blijft vooralsnog gesloten voor daggasten. 

WATERPARK OP HET MEER WEL OPEN! (Enkel te reserveren 8 t/m 77 jaar)

Enkel tickets voor het waterpark op het meer (niet voor het zwembad Aquafun) zijn momenteel boekbaar op deze site dit zowel voor parkgasten als daggasten. Aanmelden 15 minuten voor aanvang activiteit.


Sunparks volgt de aanbevelingen van de aangewezen gezondheidsinstanties en de ontwikkeling van het coronavirus nauwgezet. Op basis van de laatste ontwikkelingen en het nieuws zal een deel van de parken in aangepaste vorm hun deuren weer openen voor verblijven vanaf begin juni.

Helaas valt dagrecreatie, en zo ook kinderfeestjes, vooralsnog niet tot de mogelijkheden. Sunparks focust zich voor nu specifiek op het zo goed en veilig mogelijkheid aanbieden van verblijven, waarbij we naast de ontwikkelingen op de parken, ook die vanuit de overheid en gezondheidsinstanties in de gaten blijven houden.


Reeds gekochte tickets kunnen worden omgeboekt naar een nieuwe datum door contact op te nemen met de parken wanneer deze weer geopend zijn voor dagrecreatie. Houd hiervoor deze website goed in de gaten. De tickets blijven geldig tot 1 jaar na de heropening van het park. 


Onze excuses voor het ongemak.


Voor verdere informatie over, en boekingen van verblijven op een van onze parken verwijzen we u graag door naar sunparks.be.


Waterpark op het meer van Sunparks Oostduinkerke

  • Je kan als parkgast maar ook als daggast deelnemen. 
  • De toegang is steeds voor 60min en kost €11 p.p.
  • 15 minuten voor aanvang van het gekozen uur aanmelden bij het waterpark.
  • Zwemvest en aquashoes inbegrepen in de prijs. Indien gewenst wetsuits te huur.
  • Toegelaten leeftijd vanaf 8 jaar omdat men genoeg kracht moet hebben om op het Aquapark te geraken, men moet ook kunnen zwemmen.
  • Juli en augustus elke dag open!
  • Let op: Omwille van de Covid-19 restricties zijn wij genoodzaakt om de kleedcabines en toiletten gesloten te houden alsook aangepaste aantallen voor onze activiteiten te hanteren.

Nieuws & aanbiedingen

Ontdek Oostduinkerke aan zee

video